Logowanie

             
MOJE KONTO

UWAGA! Ten serwis używa cookies i podobnych technologii.

Brak zmiany ustawienia przeglądarki oznacza zgodę na to.

Zrozumiałem
  • Niemieckie obywatelstwo z tytułu urodzenia na terytorium Niemiec
    Od 01.01.2000 dziecko urodzone w Niemczech z rodziców-obcokrajowców otrzymuje niemieckie obywatelstwo, gdy przynajmniej jedno z rodziców:- od przynajmniej ośmiu lat przebywa na terenie Niemiec,- posiada pozwolenie na pobyt (Aufenthaltsberechtigung) albo od przynamniej trzech lat nieograniczoną wizę pobytową, tzw. na stałe (unbefristete Aufenthaltserlaubnis).Osoba, która w ten sposób (przez urodzenie na terenie…
    w Obywatelstwo Skomentuj jako pierwszy! Czytany 2447 razy

Newsletter

Nie przegap żadnej nowości w naszym serwisie. Bądź na bieżąco poinformowany i subskrybuj nasz bezpłatny newsletter już dziś. Zapraszamy!


Wiadomość HTML?

Odwiedzający

Odwiedza nas 2 gości oraz 0 użytkowników.